Borta bra men hemma bäst antar jag

Vaknade upp med samma huvudvärk jag lade mig med. Är det straffet för att man levt som en 21 åring ett X antal dagar? Om det ska vara så, så tror jag att jag växer upp LITE snabbare än vad jag vill. Försökte bota det hela med en dag i sängen och en glassbåt i min hand. Glassbåten slank ner snabbt och sängen var skön men inte ville huvudet bli bättre. Ajajajaj... En film då? Bara att jag blev uttråkad ganska snabbt. 
Denna värk måste ju vara kroppens sätt att tala om för mig att "leva rövare är inget som passar fröken" Frågan är bara. Ska jag verkligen inte göra det igen? Alla dessa gånger som jag har varit sjukt bakfull har jag sagt att "detta är sista gången!" Var det det? Inte då. Jag är ju människa. Människor är inga smarta individer! Vi fattar inte sådant. Vi gör samma misstag om och om igen. Jag tror att det är dags för en förändring. Jag kanske skulle ta och bli jordens första smarta individ som faktiskt FATTAR att det inte är bra för en att hålla på så här. Tro nu inte att jag är en person som har problem. Jag kan stå emot väldigt bra, bara att jag har semester och då ska man fira hela livet och hur underbart det är att det är sommar, på dryga tre veckor. Smart minsann!

I vilket fall som helst tog jag mig i kragen, försökte fixa till mig själv TROTS att det nästan var omöjligt. Blek och med en och en annan finne som kroppen använder sig utav för att hämnas för osunt leverne. Men va fan! Skit i det! 
Jag har en vän som flyttar till staden jag just lämnat. Det var henne jag skulle träffa upp samt två andra vänner. 
Vi samtalar om bl. a 90-talets mode. Vi minns tillbaka...
  • Byxor under kjol
  • Extremt sprejad hög lugg
  • Kortärmat ovanpå långärmat
  • Gräsliga jeansvästar
  • Märken så som Champion, Fruit Of The Loom och Aqua Limone. Ohhh, det var coolt!
  • Robyn frillan (vem hade inte den?! Mia du vet vad jag snackar om!)
  • Cykel byxan (som av någon jävligt konstig anledning är något folk har på sig idag, under 2000-talet. Bara för att det är en trend behöver det inte vara snyggt. Jag avstår. PUNKT)
  • Flanellskjortor. Jag hade tom med en fodrad som var köpt på GeKås. Mindre fräsig!
  • Buffalo dojjor, som för övrigt är ett stort skämt!
  • Och givetvis... JAZZBYXAN! 
Jag hade ett par vita minns jag, som jag hade köpt i London under någon skolresa. Vilken frisk tonåring med lite hull på kroppen väljer VITA JAZZBYXOR?! Jag kan inget annat än skratta åt det när jag tänker tillbaka. Tur att celluliterna inte var komna...

Visserligen är det underbart att sova på annan ort men jag tror nog att ens egen säng är skönast. Göteborg är ganska underhållande ändå. Trevlig fika och roliga minnen... Ljuva 90-tal!


Bye bye Stockholm!

Med tanke på att hela min semester hittills har varit underbar, (tack min älskade R) måste den ju någonstans i mitten drabbas av en mindre katastrofal händelse. Som idag.

Jag har för ett par dagar sedan bokat en resa hem tillbaka till mitt underbara Göteborg. Under vistelsen insåg jag att jag varken har en tid eller händelse att passa. Så, jag bokade om min resa. Bra! Jag åker buss hem, onsdagen den 29/7 klockan 12.15 istället för tisdagen dagen innan. Eftersom jag ska åka en mycket bekväm buss med extra benplats och riktiga rumpknådar stolar så tyckte jag inte att 6 timmars färd var så illa. En billig biljett, tung packning och en drickyoughurt i handen säger jag vedmodigt hej då till min bästa vän. Jag fäller en tår när vi kramar om varandra men jag vet att vi kommer ses snart igen. Det är alltid jobbig att lämna någon som man i princip har varit fast klistrad med i två och en halv vecka. 

Ok, jag tar min icke så lätta packning  och beger mig mot min buss som skall ta mig hem (varför ska man packa med sig så jävla mycket när man åker bort när man VET att man alltid kommer hem med något mer?!)
Jag visar snällt upp min biljett för föraren och riktigt SER framför mig hur jag gottar ner mig i skinnstolen med datorn framför mig och en tecknad film som rullar. Föraren scannar av streck koden men något är nu fel! Föraren tittar på mig "Du unga fröken, denna biljetten är inte giltig för idag. Den här avgången gick igår förstår du." IGÅR??! ÄR DU DUM I HUVUDET??!
VAD FAN!! Jag har ju bokat OM biljetten så jag kan åka IDAG! Jag tittar på pappret. Datumet visar 28/7!
PANIIIIIIIIIK! Jag ringer R fast jag knappt kan andas. Jag VET. Jorden går inte under men jag är nu inställd på att åka hem. Du vet hur det är.
Av någon anledning har jag missat datumet när jag bokat biljetten. Hur vet jag inte. Jag chansar på att eftersom jag har semester så känns inte tid och dag inte så viktigt eller att jag snarare inte har någon koll på dagens datum. Uppenbarligen... Jag frågar föraren om han kan vänta så jag får springa och kolla ifall jag kan boka en ny resa. Jag har 5 minuter på mig. KUL! Jag hittar ju för fan inte ens IN tillbaka i terminalen igen. MYCKET underhållande. Utanför bussterminalen sprang en semigråtandes halvpolsk fröken med allt för mycket packning och försökte hitta in. Det var INTE kul! 5 MINUTER! 
Ok, lugn. Andas. Det är ju så att man faktiskt hinner mycket mindre när man är stressad eftersom man tappar sig själv totalt! Väl framme vid disken faller tårarna och jag frågar vad jag ska göra. Jag vill ju hem va.
Killen är gullig och försöker hjälpa mig. Han kollar och har sig. "Tyvärr!"
Jag ringer R som efter bara en stund är på väg i rasande fart mot mitt håll fast han är långt ifrån nära. Han hör min panik stackaren. Fast å andra sidan är han nog lite glad i och med att det KAN betyda att jag stannar en dag till.
Nåväl. Telefonen ringer hos bokar killen. Det visar sig vara chauffören. Det finns en plats åt mig. Jag antar att det är bara att ta fram kortet och köpa en NY biljett. FUCK FUCK FUCK! MEN jag kommer hem. Så, nu sitter jag på bussen och har hoppat runt lite mellan sätena men jag har även gottat ner mig i ett skinn säte och kollat på "Alice i underlandet".
Rätt mysigt!

För att summera. Vi skulle till Barca men resorna blev sjukt dyra. Stockholm/Göteborg funkar det med. Jag har haft otroligt kul, träffat massor med roliga människor som jag verkligen kommer träffa igen men så HÄR mycket fest blir det inte på ett tag. Jag är lite hes av för lite sömn och andra onyttigheter men det var det värt!

På återseende Stockholm. Vi ses snart igen men Göteborg saknar mig... Hoppas jag!

Gud skapade söndagar...

... för att vila! För vissa kanske men inte för oss! Söndagen bjöd på ytterligare en fest. Det kallas "pre-Pride" och eftersom Pride håller igång i en hel vecka kan man inte låta helgen innan gå till spillo. HÄR ska det festas. Men inte var vi pigga inte.. Herregud! Jag hade hellre just minuterna innan vi lämnade lägenheten, stannat inne och kollat på film med en påse lördagsgodis. Skulle jag ångrat det?! JO TACK!

Vi samlades på samma lilla bakgård med det mycket trevliga folket. Robinson facklorna är tända, träbordet är förberett med snacks, dryck och tända ljus. Vi slår oss ner och kvällen börjar.

Samtalsämnena är inte RIKTIGT lika snälla som gårdagen. Det pratas om fisting. Fisting? Icke fresh... FÖR HELVETE!!! Vem gillar detta? En stor jävla hand upp i röven som ska härja! Tror inte det. Det som berättas om är att en av killarna har testat detta. Alltså fistat en annan. Säger inte mer än att han var tvungen att snabbt uppsöka en manikyrist!
Mycket underhållande historier. Men också en del sorgliga. Det är inte bara roligt att vara bög...

Så, vi tar en taxi och ska bege oss till söndagens klubb som hålls på en båt, "Patricia" som är ett väldigt vackert namn för övrigt. Jag har aldrig varit där. Delvis för att jag alltid går ut straight, inte bor i sthlm och sen att min vän inte gillar detta ställe vanligtvis. 
Jag kommer in och slås av en vidrig doft av fuktskadat trä, svett och ovädrad båt. Inte mysigt. Och här ska jag dansa hela natten? Tack och LOV för att det finns ett däck som är utomhus annars vet jag inte hur jag hade klarat av kvällen...
Men man blir ju lätt kissnödig när man dansar och har druckit en massa vatten och annat drickbart. Precis detta hände "sälen" (jag kallar honom för detta just nu, förklaring kommer senare)
Sälen vägrade gå ner på toaletten och lätta på trycket eftersom kön tillbaka upp var närmare 40 minuters väntetid. Så sälen tog saken i egna händer. Bokstavligt talat. "Hörni! Sätt er ner runt bordet!" Vi andra tittade på varandra frågandes. "Ge mig ett glas, SNABBT!" Ok, spännande. Sälen tar det tomma ölglaset och för det under bordet. Vi skrattar alla hysteriskt när vi ser hur hans min går från panikartad till lättad. Dock måste han låtsas som att inget sker för när vakten går förbi oss ler han krystat samtidigt som han tömmer blåsan under bordet.


Japp! Här är det, kisset...
OBS. Stackaren hade hävt i sig en och en halv liter vatten innan. Kan förklara en hel del.

En sak jag funderade på. Varför ser man nästan aldrig några kvinnor på sådana ställen? Verkligen sällan iaf. Majoriteten på "Patricia" var sannerligen män. Hur kommer det sig att det är så? Är det för att bögar gillar att festa mer? Eller vill sexa oftare? Eller vill visa upp sig? 
Som jag och R diskuterade. Beror det på att flator är lite djupare och inte bryr sig om det ytliga lika mycket? Bögar däremot sminkar sig sönder och samman, har koll på varenda pinal de har på sig och ska vara konstant sexiga och synas ute i minglet. Betyder det att kvinnor har lättare för att träffa kvinnor mer på ett mer förhållandevänligt plan? Jag får JÄMT höra historier om bögar som inte kan hålla sig till en partner eller ligger med så många de kan. Jag säger inte att kvinnor inte gör detsamma men jag tror att det är en viss skillnad bara. Har det att göra med att vi är just kvinnor och män? Jag ska fundera lite närmare på detta... Jag återkommer!
Tillbaka till söndagen.

Tidigare under kvällen pratades det om att en viss årskull av pojkar skulle bli väldigt snygga när de blir äldre. Det snackades om 86/87:or. Sälen hittade sig just en sådan, en 87:a men dock en sämre variant. Vi kallade honom för "kanariefågeln" (misslyckad blondering?)
Kanariefågeln hade följt med sälen hem som hoppade på en god natts sex. FAILURE! Ajajaj... Lillkillen blev utkastad bara ett par timmar efter att han hade kommit innanför dörren. Kasst sex? Jag tror det. 
Så C! Ångrar du dig nu? Kanske är bättre med lite äldre karlar iaf?!
Try some, know some!

Båten stänger 5 och det började nu mattas av med folk innan fyra. Någon i sällskapet kom på den briljanta idéen att åka och bada. Ingen utav oss tänkte klart utan en sommarnatt ska man SJÄLVKLART BADA! Bara att jag som bor på västkusten visste inte riktigt vad som väntade mig. Det är inget saltvatten här! Det var som att bada i en insjö.. Icke najs!
Väl framme vid havet eller den lilla viken, tittar jag ner i vattnet där man inte ser botten. Det beror inte på att det är djupt, utan att det är alg- och tångvänligt. YUCK!!
Fy fan! Hur kan stockholmarna gilla detta?! Jaja, det var bara att hoppa i. 6 st halvnakna killar och jag. Tro att jag inte visste vart jag skulle! Blicken försökte fokusera. Fast de tittade nog hellre på varandra än lilla mig. Bummer!
Vattnet var rätt skönt förutom att allt växtvänligt som växte på botten slingrade sig mer än gärna runt benen och ALLA skrek som små tjejer! Manligt? Jag ångrar mig. De kan allt få titta på varandra i alla fall.
Nu kommer det största problemet. Ta sig upp igen. Detta är ingen strand man går i vattnet utan snarare en liten båthamn som man måste hoppa i vattnet och försöka klättra upp för att komma i land. Lättare sagt än gjort. Har man dessutom lite alkohol kvar i kroppen och är vansinnigt trött så blir det svårt att ta sig upp. Speciellt för vissa... Sälen och jag. 
Alla pojkar har lyckats ta sig upp eftersom de har muskler som orkar. Sälen och jag håller ett krampaktigt tag om bryggans kant och kommer inte upp!!! "HJÄÄÄÄÄÄLP!"
Det är ett skämt... H och P börjar dra i sälens armar men han är som en trasdocka utan kraft så de måste släppa taget då de inte orkar. "Vi tar nästa val istället" TACK POJKAR!
Där hängde jag i deras armar som försökte dra mig upp på land i bara ett par trosor med alger fastklistrade över hela kroppen och en sminkning som tidigare såg respektabel ut. Jag fick ett nytt smeknamn; Pandan.
Och nu till sälen. Till SLUT blev han uppdragen men ställer sig inte upp med en gång eftersom han lider av utmattning. Där ligger han på bryggan med handen för bröstet och försöker få rätt på andningen, frusen och utmattad. Lilla liten... Bra idé att bada? Jo då! Vi luktade gamla ankor allihopa, pisseblöta och MINDRE snygga men även med minnen för livet.

Idioter, jag gillar er!

"Har du en kondom, eller två??!"

Vipps! Vi sitter på en förfest på en innergård i Stockholm. Tända ljus och roliga människor. NYA människor. Jag gillar det. Underbart med nya erfarenheter och galna kommentarer.


Speciellt från bögar. De har alltid sjukt roliga sexhistorier att berätta om. För självklart så hamnade vi ju där i diskussionen. Om sex... Det funkar alltid, får i princip med alla att yttra sig om något. I alla fall lyssna för det är ju så smaskigt...


Här följer några exempel.
1. En kille hade haft sympati sex med en handikappad (han trodde att kille var frisk men det visade sig att han hade ett litet handikapp på vägen. Och NEJ, det var inte så att han inte fick upp den, jag menar just handikapp)
Han kunde inte med att dumpa honom, därav ligget.
2. En annan hade fått tusen spänn efter "la sexa" trots att det aldrig var avtalat.
3. En åkte till Malmö för att ligga men ångrade sig snabbt när han såg att killen var 20 år äldre än vad han utgett och dessutom fet. Han smet och tog ett tåg hem medan "ligget" var inne på pressbyrån.
4. En tjej (hoppla) hade följ med en kille hem från en klubb. Han duschade av sig, kom ut, hon tog en titt på grabben och lade av en ursäkt "Ehm, jag glömde min väska på klubben så jag måste dra!" OBS, de hann inte ligga. Vet inte om det beror på den lille snoppen eller något annat.


Och så fortsatte det...
Jävligt rolig samt underhållande förfest!


Väl ute är det inte så mycket mer action än att vi gör som natten innan. Dansar, dansar med alla möjliga människor!
Fast utan en kuk i ansiktet. Thank GOD for that!


På väg hem. Natten går mot morgon och vi tar tunnelbanan. Vi hoppar av vid gamla stan för att invänta ett annat tåg. Då kommer det fram en kille. "Ursäkta, får jag ställa en privat fråga. Har någon av er en kondom?"
Spännande natt fråga...


Jag blir lycklig över att det finns de som är rädda för aids och väljer att skydda sig NO MATTER WHAT! Dock undrar jag om det var HAN som desperat ville skydda sig eller ifall det var tjejen som hade sagt, att om du inte fixar skydd så blir det inget ligga! Ahhh, makt som kvinna! "Vill du komma till, ser du till att göra det med stil annars kan du glömma denna muff! HA!"


(Han bad om två för säkerhets skull)
Återigen, någon som fick ligga. Hoppas killen hade koll på sina underkläder...
Enjoy!

Dance, dance, dance...

En fredag i Stockholm. En lönefredag. Börjar med förfest. Slutar med klubb. Du tänker normal klubb, jag tänker bögklubb.

Japp! Det är så mina utekvällar i Stockholm brukar sluta med tanke på att en av mina bästa vänner ÄR just bög. Varje gång bönar och ber jag om att vi ska gå ut straight men ICKE då! Fast det spelar liksom oftast ingen roll. Vi har kul ihop och det är därför vi går ut. Vi DANSAR! Dansar tills vi är blöta av svett och fötterna gör ont.

Det som är annorlunda med att inte gå ut straight, är att vad som helst kan hända. Alla kommer inte bli chockade, tro mig. För vissa är detta säkert vardag men eftersom jag kör lite mer "vanilj" så hör inte detta till vanligheterna.

Se på gårdagen tex.
På klubben vi var på finns det en scen. Där kan man uppträda och dansa. Som idioten igår.
En kille som, någonstans runt två tiden, uppenbarligen inte fått sig ett ragg börjar ta av sig på överkroppen. Ok, det är varmt och jag köper det. Det är ju trots allt en bög klubb. Vad att vänta sig?! MEN det slutar inte där...

Killen gillar sina kalsonger såpass, att han låter sina byxor (som någon annan kåt snubbe har dragit ner) sitta nere vid anklarna. Inte nog med det! Det är ju rätt jobbigt att dansa med byxorna nere vid fötterna så det är väl lika bra att ta av sig dem. Eller??! OCH vill man ligga brukar man väl satsa på de sexiga underkläderna? Så jobbar jag iaf. Inte denna idioten. Cartoons? Japp! Han gillar serier, speciellt Popeye! Skabbiga kalsonger min vän, skabbiga...

Dansen fortsatte, utan bralla och nu lite mer avancerad. Handen innanför den lilla kalsongen. Sexigt grabben!
Jag studerar publiken. Det är inte många som reagerar. Jag vet inte ifall det beror på att de har sett det förut eller ifall killen bara var för full och osexig.
Får man ingen uppmärksamhet måste man ta till drastiska metoder. Jodå. Dra NER kalsongen lite så man ser pubis.
OH YEAH! What´s wrong with him!?

Nu börjar kvällen runda av. Alla vet att det bara är några minuter kvar tills stället stänger. "LIGGA, JAG MÅSTE LIGGA!" Hela stället skriker desperation. Givetvis killen på scenen också. FINAAAAAL! Kuken visas och jag gissar på ett det finns någon liten bög som kan tänka sig ligga med "pubis" grabben.

Väl utanför klubben står alla som INTE visade kuken men hoppas på ett ligg iaf.
Vi tar en taxi hem... Lämnar alla ensamma stackare med hopp om en "perfekt" kväll.

I vilket fall som helst hade jag en rolig kväll. En dos av kön, dansvänlig musik och klibbig kropp av kondens och svett. DET kallar jag en utekväll!


Coca cola?!

En konstig dryck som nästan får varje människa att  reagera på namnet. Varför? På grund av hjärntvätt min vän!



Idag var min väns brorsdotter på 3 år med och tog en förmiddagsfika. Väl inne på detta lilla söta konditori, går vi fram till disken där alla godsaker gömmer sig. Bakelser med grädde, runda små torn med hallon på, chokladringlade wienerbröd...

YAM YAM! DET går jag igång på! (obs, jag är inte fet)
Den lilla flickan ställer sig framför glaset och trycker näsan mot rutan och säger "Coca Cola!" WHAT?!
Men KOM IGEN! Hon är 3 år gammal och har koll på Coca Cola?!


Vems fel är detta undrar jag då. Föräldrarna eller samhället som matar oss med dåligheter?!
Mina barn ska då minsann inte be om Coca Cola när vi går på café. De ska dricka MER! Älska mer! That´s all I´m saying! ELLER! Varför inte ha med lite hemmagjord rabarbersaft som dessutom är ekologisk? Låt mig bara fylla i att jag är lååååååångt ifrån befruktad. Alltså, det kommer dröja ett par år innan mina barn får smaka på min hemlagade saft.


Men det är en konstig grej det där. Vi är svaga! JÄVLIGT svaga om jag får tycka till! Måste samhället styra vad vi gillar och inte? Jag tänker starta en pakt! Vill de ge mig Coca Cola ska jag be om kranvatten. Hamburgare från vidriga McDonalds så får det bli en korv med bröd!


Vad vill jag ha sagt med detta? Inte mycket mer än att vid tidig ålder lär vi oss om märken och diverse skit som är bättre än annat. Heja Eldorado??! Ja DET återstår att se...

Nu?

Visst svider ögonen men jag kan inte slita mig från natten och hoppa i säng! Klockan säger läggdags sen måååååååånga timmar (kärring?!). Jag sitter kvar på samma plats, regnet har lagt sig och ljusen har brunnit ut. Här sitter min bästa vän och jag och andas varandras luft. Att bara vara utan att tänka, säga något eller försöka hålla en slags tillgjord stämning. Att inte bry sig om morgondagen utan bara vara HÄR & NU.

Säg mig. HUR ofta sker detta? Att man som människa bara accepterar att leva i just den sekund som ges? Inte ofta. 
Kom INTE och säg att du gör det för tänker du efter, är du oftast redan på bussen och på väg till det där kaffet som ska avnjutas med en vän. Eller på din resa till Barcelona om 4 veckor när din semester BÖRJAR! Vad fan hände med livet däremellan? Blev det oviktigt och innehållslöst?!
Jag ska inte säga något, för uppenbarligen lever jag inte alltid som jag lär. Jag har längtat så efter min semester att jag kunde sjukskrivit mig. Vad hände däremellan? Upp när klockan ringer, på väg till jobbet för att redan längta hem. Klockan tio längta efter lunch och vid arbetsdagens slut; önska att jag redan var hemma. 

Kom igen!!! Livet är NU och inte sen! 
Jag minns hur mamma brukade skälla på mig när jag skulle göra något NU.
Mitt svar : Jag gör det sen!!!!!!!! (I ett igenkännligt  tonårsvrål)
Min mors svar: Det FINNS inget senare! Gör det NU!
Sanning. När jag tänker efter så här på äldre dagar fattar jag vad hon menar. 
                                                    
Mödrar ska ha sig en eloge!
 

Japp! Leva i nuet, inte tänka på morgondagen (den kommer i alla fall)
Trött kommer jag säkert vara men vad gör det!? Jag har det så jävla bra just NU!

Eat that!



Rosa och blått?



Så... Här börjar det. En resa som har varat i snart 28 år och minsann inte slutar än på ett tag!
Jag sitter i en mörk lägenhet någonstans i Stockholm med tända ljus och ett hårt regn som piskar utanför. Just i denna sinnes stämning tänker jag "Aha! En BLOGG kan vara kul. SKITKUL!" Inte fan vet jag... Något att sysselsätta mig med när jag inte känner för att dansa i regnet.

Bilden. Du undrar, jag förklarar.
Den rosa är jag och den blå är mannen (som jag inte ännu har men snarast dyker upp annars jävlar!!)
Jo, för DET är det enda sättet jag provat det. Inte liggandes UNDER! Utan med en MAN! Sexuellt då för den som inte nappade på den lilla karamellen. Visst har jag massor med gånger undrat; "hur skulle det vara med 2 rosa istället för en av varje?!" Ska inte förneka att det inte har skett att jag TÄNKT på två rosa men jag har liksom inte kommit till skott. Är du med? Fegis kanske man kallar det? Eller ett uttryck som jag ofta tänker på (OBS på engelska) STEP OUT OF YOUR COMFORT ZONE.
Översätt, tänk själv och du fattar. DÄR är jag. Inte bara med att vilja testa ROSA i sängkammaren utan lite överlag.
Du vet... Kanske resa lite, säga lite mer vågade saker (och jag vågar en del ändå). Inte vara så "straight" i mitt tanke sätt. JO, jag lever ett bra liv, absolut! Fina vänner, nytt och fint EGET hem. Det är inte det som det handlar om utan att tänka lite över gränserna. Antar att det är det som denna lilla blogg ska inspirera mig till. Att just: STEP OUT OF MY COMFORT ZONE
Spännande..

Så, everyday straight eller everyday inspired... Återstår att se!



RSS 2.0